Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Bettan - 10 juni 2008 10:53

Måste erkänna att jag tycker vädret har blivit bättre!!
Lite svalare och skönare och att det går att träna lite.


I går körde jag lite hemma. Jag kämpar på med framåtsändande. Funkar riktigt bra faktiskt. Nu har jag inte som mål att få 10:a på detta moment....

Men på sikt kan det kanske bli skapligt.


Är ni nyfikna på hur jag gör....
Man kan säga att jag kör som ett långt framförgående. Alltså vissa bitar saknas lite. Farten ut till 15 m är just nu lite dårlig. Annars går han rakt och fint, utökar avståndet lite sakta i början men i slutet (efter 15m) är det bra. Han har inga problem när han kommer en bit framför mig. Springer inte och tittar på mig utan har fokus framåt.
Inkallning har jag bara gjort någon gång och det funkade bra.

Jag har detta som grund så han lär sig momentet och blir säkrare. Sedan har jag tänkt att putsa lite detaljerna. Hoppas jag tänker rätt, men det känns okey.


Vi tränade även kryp, ställande, ff och fjärrdirrigering.


Om jag hinner i kväll ska jag försöka att köra lite uppletande. Måste försöka att köra det lite oftare så vi får lite flyt & bättre uthållighet i detta moment. Nu har det bara blivit någon gång per månad och det är på tok för sällan, skärpning!!


I morgon kväll har lillkillen skolavslutning med picknick. Vet inte om jag är så sugen på pickning, men man får väl offra sig....


Ovido - Quiz & Flashcards