Direktlänk till inlägg 2 maj 2009

Härligt väder

Av Bettan - 2 maj 2009 10:38

Oj va härligt det är ute nu. Tränings insperationen bara spritter i kroppen. Livet är trots allt inte alltid bekymmers fritt. Var på begravning i onsdags då min mamma gick bort för några veckor sedan. Skönt att det är över. Det är alltid en hel del som ska planeras. Men nu känns det som om jag kan ta ett steg framåt.

Så nu ska vi fokusera på roliga saker... träna hund!


I fredags tränade jag lydnad med Emelie och Lena. Det var apportering på programet. Har lite att jobba på. Han apporterar bra men man skulle kunna önska ett lite bättre gripande, han är lite försiktig.


I går blev det spår i skogen. 1 km långt med 4 + slut. Det fick ligga över 2 timmar mitt på dagen så han hade det lite jobbit på slutet med fixade spåret. Bara att träna vidare på spår kondisen. Markerade alla pinnar fint.


Sedan ska jag faktikst börja prova att använda bur vid träningen. Var ju på föreläsning för Fanny Gott för ett tag sedan och hon använde bur vid träningen. Man tränar korta intensiva pass sedan vila i buren en liten stund sedan träning igen.


Ha en forsatt trevlig helg!


//Bettan

 
 
lena

lena

2 maj 2009 19:16

Bra Bettan att du blickar framåt. Såg jättebra ut på träningen sist, fin attityd, fortsätt så.

http://svartahille.blogspot.com

 
Jill

Jill

2 maj 2009 19:27

Skönt att du blickar framåt!!! Och särskilt på hundträning ;) Lycka till......???

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Mona & Kirra

Mona & Kirra

3 maj 2009 16:54

Ser fram emot och träna tillsammans. Bara mjölken sinat i Kirras tuttar så kan man börja lite smått.

http://kirra.bloggagratis.se

 
Emelie & Arn

Emelie & Arn

3 maj 2009 21:27

Kan tänka mig att begravningen blir ett slags avslut. Har ju oxå funderat en del på detta med bur på plan..... bra om vi blir två.
Vi ses på onsdag, tills dess ha det gott!

http://www.bordercolliedog.se

 
Emma, Harry och Hilja

Emma, Harry och Hilja

4 maj 2009 11:23

Ledsamt med begravning, men samtidigt "skönt" för då är det värsta över. Men alltid jobbigt med begravningar...

Hilja hälsar att hon gärna tränar burlekar på plan med pappa någon gång. Hon är bra att sitta i buren... och skälla... ;)

http://herrharry.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bettan - 2 juni 2009 09:44

    Hej   Nu kan ni läsa om oss på:  www.bettanexo.se   //Bettan ...

Av Bettan - 29 maj 2009 21:50

Här hemma ligger vi i med lydnadsträning. Vi ska vara med i DM-laget så jag känner pressen.... Vi ska ju köra högre momenten, phu... Så nu tränas framåtsändande, skall och tung apport flera gånger om dagen. I morgon (lördag) ska jag följa med Martin ...

Av Bettan - 23 maj 2009 21:34

Martin (älsta sonen) har ju haft problem med knäna en längre tid. Det är i och för sig inte bra nu heller men nu vet vi vad det är för fel. Korsbanden är av i båda knäna :(  Bara 16 år och trasiga knän.... Men nu är det i alla fall på bättrings vägen...

Av Bettan - 16 maj 2009 10:16

I fredags var det lydnadstävling på klubben. Jag startade i LK2. Det blev några små missa och ett 2:a pris..... Vill så gärna få ett första pris, bara att kämpa vidare. Här är våra poäng och dommarens kommentarer (mina momentarer). Platsliggande     ...

Av Bettan - 10 maj 2009 20:39

Kan ni tänka er att man kan bli helt slut efter en dag på MH-test. När jag kom hem undrade gubben vad jag hade gjort för jag såg helt slut ut....  Man gör ju ingenting förutom att traska lite i skogen :-) I dag har Exo's älsta valpar (valpar och ...

Ovido - Quiz & Flashcards